Meteen naar de inhoud

Hoi! Ik ben Ludy

Je hebt hard gewerkt om jouw bedrijf te brengen op het punt waar het nu staat. En samen kunnen we het verder laten groeien. Ik kan me goed voorstellen dat het uit handen geven van werkzaamheden een hele stap is. Zeker als je iemand niet kent. Laat ik mezelf eens voorstellen.

Mijn middelbare schooltijd heb ik doorgebracht op de Lagere en aansluitend Middelbare Detailhandel School, oftewel de Handelsschool St Olof in Breda. In de jaren erna heb ik ervaring opgedaan in verkoop binnendienst functies, ik ben planner en management assistent geweest en heb administratie en boekhouding gevoerd voor verschillende bedrijven. Wat deze functies gemeen hebben is zowel een grote diversiteit aan ondersteunende werkzaamheden als contact met klanten. 

Met Ludy Jouw Flexibele Office Support

Deze ervaring zet ik graag in om dat te doen wat ik het liefste doe: ondernemers ondersteunen en hen daarmee de kans geven om verder te groeien.

Ik hou niet alleen van mijn werk, maar ik luister ook heel graag naar muziek. Ik vind het leuk om te zingen, al waardeert mijn omgeving dat soms wat minder. Daarnaast houd ik van wandelen en fietsen en sport met wisselende motivatie in de sportschool; uiteraard bij voorkeur groepslessen op muziek. Wanneer ik niet werk, zing of sport, verslind ik met vlagen boeken in diverse genres.

Interesse in een samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met me op!